Comunicam usor

Dupa cum am mentionat, motorul biroului de traduceri autorizate/legalizate Maralex, a fost inca de la inceput implicarea si daruirea. Este crezul si convingerea nostra. Provocarile nu sunt un obstacol pentru noi ci un stimulent de a evolua.

Unul dintre aspectele principale pe care l-am sesizat si inteles inca de la inceput a fost cel care se refera la comunicarea interumana. Clientii nostrii sunt foarte variati, iar noi trebuie sa fim capabili sa intelegem aspectele si necesaul fiecarui proiect de traducere. Si ce e mai important este ca trebuie sa intelegem si sa evaluam corect si foarte rapid fiecare caz indifferent de aspectele particulare si de complexitate.

Este motivul pentru care am facut eforturi in perfectionarea personalului nostru care sa conduca la o comunicare foarte usoara cu clientii. Suntem in situatia ca in multe cazuri sa anticipam nevoile acestora.

In acest fel echipa Maralex – birou de traduceri este eficienta si rezolva rapid orice caz de traducere autorizata/ legalizata de documente, proiecte, materiale juridice sau de alta natura.

Contact rapid

Maralex Traduceri
Str. Sepcari, nr.9, bl.1, et.1, ap.2D, Sector 3, Bucuresti (UNIRII, vis-a-vis de magazinul COCOR)

Program: L-V, 09:00 - 16:00
0732-559.159

office@maralextraduceri.ro
maralex_traduceri@yahoo.com


Localizare