Cum lucram?

Este esential pentru noi ca eficienta sa fie un factor decisiv. Pentru ca este evident, daca esti eficient inseamna ca vei rezolva rapid orice cerinte. Trebuie insa sa fie clar ca nu vom face rabat la calitate pentru a preda o traducere in graba.

birou de traduceri autorizateCa metoda de lucru, putem spune ca cea mai buna si eficienta metoda este sa aveti o intalnire cu un specialist din cadrul biroului nostru de traduceri, pentru a evalua corect proiectul. Pentru a nu exista momente de asteptare va rugam sa ne contactati pentru a gasi impreuna momentul optim pentru dumneavoastra astfel incat sa evitam pe cat posibil perioadele de asteptare.

Odata ce ai ajuns la noi, cererea ta este procesata rapid si evaluata competent. Vei primi rapid o cotatie de pret corecta si o estimare a necesarului de timp.

Vom alege cel mai bun specialist pentru proiectul tau in funcrie de necesitati si particularitati, (limba de tradus, domeniul specific si tipul de traducere: autorizata/legalizata). Vom trata proiectul cu maxima seriozitate si responsabilitate. De data/ ora convenita puteti veni sa preluati pachetul de documente/document traduse/legalizate. Si sa achitati contravaloarea. Dupa cum vedeti, e foarte simplu,

birou de traduceri legalizateMai mult decat atat, in cazul in care am finalizat proiectul inaintea termenului de predare, va vom anunta telefonic.

Si pentru ca intelegem ca adesea apar situatii presante si puteti fi in criza de timp si in imposibilitatea de a va deplasa sa ridicati la timp documentele traduse, venim in ajutorul dumneavostra cu livrare rapida prin curier platind in plus doar contravaloarea corespunzatoare.

Oricare ar fi situatia in care va aflati, contactati-ne si Maralex – birou de traduceri va gasi intotdeauna o solutie care sa va ajute si sa va satisfaca nevoile

Contact rapid

Maralex Traduceri
Str. Sepcari, nr.9, bl.1, et.1, ap.2D, Sector 3, Bucuresti (UNIRII, vis-a-vis de magazinul COCOR)

Program: L-V, 09:00 - 16:00
0732-559.159

office@maralextraduceri.ro
maralex_traduceri@yahoo.com


Localizare