Echipa noastra

Echipa Maralex – birou de traduceri este formata atat din personal permanent cat si din colaboratori bine calificati si alesi in timp cu mare grija. Oricum ar fi impreuna formam o familie care impartaseste aceleasi crezuri bazate pe implicare si seriozitate.

Este dupa parerea nostra o echipa care formeaza un sistem compact si echilibrat care lucreaza asemeni unui motor bine proiectat si rodat capabil in acelasi timp de performante deosebite dar si de anduranta.

Echipa Maralex – Birou de traduceri autorizate/legalizate s-a adaptat si s-a perfectionat permanent, astfel incat orice traducere legalizata sau autorizata din orice domeniu sa nu reprezinte nici o problema.

Echipa noastra este capabila sa va ofere oricand la cea mai buna calitate, traduceri autorizate sau legalizate in peste 25 de limbi, corectura si verificare autorizata de documente traduse de catre terti, apostilare sau supralegalizare, precum si servicii de vizare acte la Ambasade sau chiar vizare acte la Ministerul de Externe.

Va asteptam oricand pentru orice problema din aria celor mentionate anterior si pentru a va convinge de calitatea echipei Maralex - birou de traduceri, cu convingerea ca in acest fel veti deveni clientul nostru permanent.

Contact rapid

Maralex Traduceri
Str. Sepcari, nr.9, bl.1, et.1, ap.2D, Sector 3, Bucuresti (UNIRII, vis-a-vis de magazinul COCOR)

Program: L-V, 09:00 - 16:00
0732-559.159

office@maralextraduceri.ro
maralex_traduceri@yahoo.com


Localizare