Despre Maralex - birou de traduceri legalizate/autorizate

Este atat de evident ca traim intr-o societate a informatiei, a comunicarii, in care distantele dintre tari si-au pierdut semnificatia.
In acest nou context, fie ca este vorba de turism, de afaceri sau pur si simplu de traducerea unor documentatii, suntem foarte des nevoiti sa apelam la o firma autorizata de traduceri legalizate.

Este o necesitate care a facut ca pe piata romaneasca sa apara o multime de birouri de traduceri autorizate cu oferte variate si capacitati diferite de a realiza traduceri autorizate sau legalizate. Pentru client este adesea dificil sa aleaga un astfel de birou de traduceri autorizate.

Maralex - birou de traduceri pentru orice tip de acte sau documente

Maralex Traduceri Autorizate a fost infiintata in 2008 de o echipa tanara, de traducatori autorizati  si calificati. Prin energia si ambitia care caracterizeaza Maralex traduceri, atat individual cat si ca grup s-a format un birou de calitate care si-a dovedit mereu valoarea si a crescut prin asocierea cu traducatori talentati si experimentati.

Aceste lucruri ne aduc in situatia de a fi capabili sa facem traduceri legalizate si autorizate de cea mai buna calitate in peste 25 de limbi.

La Maralex – birou de traduceri autorizate, realizam la cea mai buna calitate traduceri legalizate, traduceri autorizate, legalizari si supralegalizari, apostilare documente.
Pentru a veni in intampinarea clientilor asiguram verificarea traducerii, corectura traducerii sau colationarea, pentru documente deja traduse. De asemenea oferim asistenta pentru vizare acte la ministerul de externe si la ambasade.

Echipa de traducatori de la Maralex este aleasa cu mare grija si este formata doar din traducatori cu experienta si capacitate dovedita in abordarea oricarui fel de traduceri, fie ca sunt traduceri de documente uzuale, documente cu termeni tehnici sau din diferite domenii de specialitate.

Serviciile enumerate sunt doar o parte din ceea ce putem face pentru dumneavoastra. Pentru orice alt serviciu care tine de traducere si legalizare, va invitam sa ne contactati si cu siguranta vom gasi o rezolvare la solicitarea si nevoile particulare pe care le aveti.


Contact rapid

Maralex Traduceri
Str. Sepcari, nr.9, bl.1, et.1, ap.2D, Sector 3, Bucuresti (UNIRII, vis-a-vis de magazinul COCOR)

Program: L-V, 09:00 - 16:00
0732-559.159

office@maralextraduceri.ro
maralex_traduceri@yahoo.com


Localizare