Servicii de calitate - Birou de traduceri Maralex

Maralex traduceri, prin calitatea echipei formata in timp si prin conceptele de atitudine cultivate, ofera tuturor clientilor, traduceri de cea mai buna calitate in peste 25 de limbi de circulatie internationala.

Stim ca pe o piata dificila ca a noastra pentru a avea succes trebuie sa fi foarte serios.

Insa pentru noi, conceptele, care au fost inca de la inceput motorul biroului, sunt implicarea si daruirea. Provocarile nu sunt un obstacol pentru noi ci un stimulant de a evolua.

Traduceri autorizate de calitate

Combinand toate aceste aspecte rezultatul este clar: traduceri de cea mai buna calitate si clienti multumiti. Problema, este din pacate, ca orice  client pentru a putea aprecia serviciile noastre, trebuie  ca intai sa discearna dintre multitudinea de oferte care umplu piata. Este motivul pentru care multi clienti nu ajung unde trebuie, nu ajung la noi.

Traducerea unui material intre doua limbi straine este una delicata. Sunt situatii cand nu exista corespondenta de traducere intre cele doua limbi. Numai un traducator autorizat cu experienta si talent va face o traducere corecta care sa pastreze semnificatia si contextul.

Maralex – birou de traduceri autorizate, are capacitatea de a satisface si cele mai exigente cerinte. Avem traducatori specializati pe domenii variate, care pe langa cunostintele lingvistice necesare au si cunostintele legale, administrative sau specifice necesare.

Traduceri autorizate juridice, tehnice sau de specialitate

pret traduceri autorizateBiroul nostru efectueaza traduceri autorizate si traduceri legalizate din aproape orice domeniu: traduceri juridice (sentinte, contracte etc.), traduceri tehnice (fise tehnice, manuale de utilizare etc.), traduceri medicale, traduceri financiar-bancare, traduceri economice, traduceri din domeniul IT si multe altele.

In ce domeniu activezi? Oricare ar fi acesta, avem un expert traducator care poate realiza o traducere profesionista si, daca e nevoie, legalizata. Realizam traduceri juridice (precum sentinte sau contracte), traduceri tehnice (avem experienta in realizarea de fise tehnice si manuale de utilizare), traduceri medicale, financiar-bancare, economice, din domeniul IT si multe altele.

Succint: Ai nevoie de o traducere legalizata, autorizata sau de orice alt tip si din orice domeniu?

Trebuie doar sa ne contactezi, de restul ne ocupam noi.

Contact rapid

Maralex Traduceri
Str. Sepcari, nr.9, bl.1, et.1, ap.2D, Sector 3, Bucuresti (UNIRII, vis-a-vis de magazinul COCOR)

Program: L-V, 09:00 - 16:00
0732-559.159

office@maralextraduceri.ro
maralex_traduceri@yahoo.com


Localizare