Vizare acte

Vizare Acte la Ambasade

Dupa cum spuneam, procesul de vizare a unor documente de catre anumite institutii poate fi adesea solicitant, mare consumator de timp si resurse.

Vizarea actelor la ambasade se dovedeste ca fiind, in anumite cazuri, o astfel de situatie solicitanta chiar epuizanta.

Maralex – birou de traduceri este insa alaturi de dumneavoastra si va sprijina prin pricepere si energie in procesul de vizare acte la ambasade. Fiind un drum deja cunoscut si “batatorit” de catre noi suntem in situatia de a folosi “detalii care fac diferenta”, fapt care duce la rezolvarea rapida si eficienta, astfel ca veti avea acte vizate la ambasade in cel mai scurt timp posibil.

sub-banner

Vizare Acte la Ministerul de Externe

birou de traduceri acte

Procesul de vizare a unor documente de catre anumite institutii ale statului poate fi uneori anevoios si un consumator de timp, unul de care nu ai nevoie.

 

Avand experienta in acest domeniu, cunoastem toate practicile si procedurile Ministerului de Externe sau ale altor institutii ce vizeaza acte de diferite tipuri. Astfel, putem economisi timp pentru tine.

In plus, ca si client al Maralex, intregul proces, de la traducere pana la autorizare sau vizare este unul simplu: vii, ne lasi documentele originale si te intorci pentru a primi documentele traduse, legalizate si vizate de catre insititutia in cauza. Extrem de simplu.

Solicitati informatii suplimentare